User: The request failed with HTTP status 404: Not Found. Bris
inom

BRIS, Barnens Rätt i Samhället, bildades 1971 efter ett uppmärksammat fall där en treåring misshandlades till döds.

Varje år hör hundratusentals barn och ungdomar av sig till BRIS. De behöver prata med någon som lyssnar. En del barn är ledsna, en del mobbade och andra saknar bara någon att berätta saker för. Några är väldigt utsatta och behöver stöd och hjälp nu.

Hos BRIS finns omkring 600 volontärer runt om i landet som bemannar stödverksamheten i telefon, mejl och chat. Tyvärr räcker inte resurserna alltid till – t ex kan BRIS inte idag svara alla barn som försöker komma fram på BRIS 116 111. Det innebär att en del barn och ungdomar aldrig får det stöd som de behöver.

Tillgängligheten ökar stadigt i stödverksamhet, men målet på några års sikt är att barn och unga ska kunna nå BRIS dygnet runt!

Syftet med auktionen är att samla in pengar till BRIS så fler jourare kan utbildas och på så sätt kan hjälpa fler barn och ungdomar i Sverige som far illa.

Auktionen på Tradera pågår 17-31 mars. Läs mer om BRIS här

DB Schenker sponsrar frakten dubbelt upp! Du som auktionsvinnare betalar ingen fraktavgift. Dessutom skänker DB Schenker motsvarande fraktvärde, upp till 79kr per såld auktion, till BRIS.

Copyright © 1999-2013 Tradera Sweden AB